Bu sayfanın düzgün çalışması için Javascript gerekir.

Evlilik Teklifine Hazırlık - RONAFF PIRLANTA

Evlilik Teklifine Hazırlık

“Evet!” Demesini Kolaylaştıracak 10 Tüyo

Tektaş pırlanta yüzüğü aldıktan sonra, büyük an olan evlilik teklifi için hazırsınız. Bu aşama en çok korkulan andır. Gergin olabilirsiniz, “Acaba doğru mu yapıyorum?” ya da “Acaba onun hayal ettiği gibi bir teklif mi?” gibi binlerce soru kafanızda dolaşıyor olabilir. Eğilip teklifinizi yapmadan önce sizi biraz rahatlatacak biraz da yol gösterici olacak bizim vereceğimiz tüyolara bir göz atın deriz.

1-Ortamı Soluyun

Oldukça basit gibi gözüküyor olabilir ancak en son istediğiniz şey, ona hiç istemediği ve beklemediği bir evlilik teklifi etmektir. Daha önce, birlikte geçireceğiniz bir gelecekten veya evlilikten hiç konu açıldı mı? İkinizin de istediği bir şey mi? Onun keyifli ve rahatlamış bir şekilde “Evet” demesini istiyorsanız, biraz zaman tanıyın ve bu önemli konuları konuşun.

 

 

2-En Uygun Tektaş Pırlanta Yüzüğü Almak

Ne alırsanız alın seveceğini söyleyecektir ama bu yüzüğü sonsuza kadar takacağı için doğru tarzda bir yüzük bulduğunuzdan emin olun. Yüzüğü onun parmağında gördüğünüzde hem sizi mutlu edecek, hem de onu ömrü boyunca taşıyacağı için severek takacağı bir yüzük olmasına dikkat edin.

                                                                              

3-Ailesiyle Konuşun

Evet, iki kişi anlaşmış birbirini sevmiş bize laf etmek düşmez değil mi? Yani tam olarak öyle değil aslında. Tabii ki izin istemek amaçlı değil, ama daha rahat bir şekilde teklifi yapabilmek adına aileyle tanışmış olmak tavsiye edilir.

4-Sürpriz Olmasına Özen Gösterin

Evlilik teklifi öncesinde evlilik üzerine konuşmanın gerekliliğinden, hatta yüzüğü seçerken onun fikrini doğrudan almanın daha doğru olduğundan bahsettik, ancak tüm bunlara rağmen evlilik teklifi anı özel ve sürpriz olmalıdır. Sürprizleri sevmiyorum diyen kadınlar bile, teklif nasıl yapılmış olursa olsun, o muhteşem anda büyük bir heyecan yaşayarak sürprizinize bayılacaktır.

5-Hazırlıklı Olun

Kendinizden emin ve güvenilir olmak için konuşmanız üzerinde basitçe düşünün. 3 kelimeyi çıkarmak ne kadar zor olur diye düşünmeyin, o heyecanla hangi kelimenin nasıl çıkacağını bilemezsiniz. Düşündüğünüz, hayal ettiğiniz gibi veya filmlerdeki gibi bir konuşma yapabilmek oldukça zor olacak o anda. Bundan dolayı olabildiğince hazırlanarak konuşmayı kolaylaştırın.

6-İlişkinize Özel Bir Yer Seçin

Nerede tanıştınız? İlişkinize özel bir mekan veya aktivite var mı? Onun ya da ikinizin her zaman gitmeyi düşlediğiniz bir yer var mı? Basit ya da karmaşık, hangi mekanı seçerseniz seçin, hangi aktivitede evlenme teklif ederseniz edin, size özel olmasına özen gösterin. 

7-Yaratıcı Olun

Pek çok hayal kırıklığı evlilik teklifi anı vardır ve siz onlardan biri olmak istemezsiniz. Bunun için biraz da olsa yaratıcı olmanız yeterlidir. Abartmanıza gerek yok, endişelenmeyin. Sadece planlayın ve sizin veya onun kişiliğinizi, en sevdiğiniz şeyleri, vb. gibi pek çok şeyi teklife dahil etmeye çalışın.

8-Diz Çökün

Bu size oldukça klişe gelebilir ama bize güvenin bu gerekli. Eğer farklı aktiviteler içeren bir evlilik teklifi yapmıyorsanız klasik ama en güvenilir teklif şekli budur. Neredeyse her kadın evlilik teklifi yaparken diz çöken bir erkek görmek ister ve bu sizin çekici ve romantik olmanız için kolay bir adım. Ayrıca evlilik teklifi sohbetine girmeden önce kadının beklediği onca zaman bu diz çökmede bir anlam kazanmaya başlayarak, tektaş pırlanta yüzüğü uzattığınızda doruklara ulaşacaktır.

9-Teklif ederken onun sizin için ne kadar değerli olduğunu vurgulayın

Onun sizin hayatınızda ne kadar önemli olduğunu, onsuz bir hayat düşünemediğinizi en güzel cümlelerle ifade edin. Unutmayın o cümleler ömür boyu hatırlanacaktır. Birlikte yazacağınız hikayede unutulmaz bir yer edinin.

10-Kutlama İçin Plan Yapın

Evlilik teklifini ettiniz ve hayatınızda tekrarlanmayacak bir an oldu. Şimdi sırada bu geceyi unutulmaz kılmak var. Baş başa romantik bir yemek, ya da romantik bir turdan sonra bu güzel geceyi en sevdiklerinizle paylaşabilirsiniz. Dilerseniz arkadaşlarınızla bir eğlenceye ya da yemeğe gidebilirsiniz.

Yapmanızı önerdiğimiz tavsiyelerin yanı sıra, yapmamanızı tavsiye edeceğimiz birtakım şeyler de bulunuyor.

Plan yapın, pratik yapın, yaratıcı olun, özel bir yer seçin, ama bunları yaparken garip davranmayın ve bir sürpriz olacağını ona hissettirmeyin.

Film ve dizilerde gördüğünüz şatafatlı ve herkesin gözü önünde olan evlilik teklifleri her kadının hayali gibi gösterilir. Ancak aslında çoğu kadının öncelikle istediği baş başa ve daha romantik bir evlilik teklifi olabilir. Herkesin ortasında yapılan kutlamalar rahat konuşma ortamını ortadan kaldırabilir. Dolayısıyla ruh ikizinizin karakterine ve istediklerine uygun bir evlilik teklifi edin. 

Tabii ki insanlardan tavsiye alacaksınız, annenize babanıza soracaksınız, annesine babasına danışacaksınız, kardeşinden yüzük ölçüsü ile ilgili tavsiye alacaksınız. Ancak bu kadar önemli bir an öncesinde çok fazla dillendirmemeye özen gösterin. Çünkü hem olayın sürprizinin kaçırılmaması hem de arkadaşlarına kendisinin heyecanla anlatacağı bir anı olması için olabildiğince az kişiye söylemelisiniz. Söylediğiniz kişiler de kesinlikle sırdaş insanlar olmalıdır.