Bu sayfanın düzgün çalışması için Javascript gerekir.

GIA Uluslararası Pırlanta Laboratuarı - RONAFF PIRLANTA

GIA Uluslararası Pırlanta Laboratuarı

Çok eski bir kuyumcu olan GIA laboratuarının sahibi, batmış olmakta olan firmasını daha sonrasında Avrupa’da kuyumculuk eğitimleri alarak kendini geliştirip Dünya üzerinde bu sektöre olan güvenin daha da artmasına yol açan ve sertifikalı kuyumcular yetiştirmek üzere ve de sertifikalı pırlantalar olması adına sektöre Dünya çapında damgasını vuran GIA laboratuarını açmıştır.

Bu laboratuarın esası tamamen bilinçli bir kuyumculuk sektörü, kalitesinin garantilendiği bir sertifika bir belge ve de alışveriş yapan tüketicinin ne aldığını bilerek alışveriş yapmasıdır.Tamamen güven esasına dayanan GIA laboratuarlarındaki bu değişmez esas yıllardır da geleneğini sürdürmektedir.

Dünyadaki en geçerli laboratuar olan GIA firmasının sertifikalı pırlantaları da yıllardır bu sektörde olan biz Ronaff Pırlanta ailesinin pırlanta stoğunda her kalite, renk, berraklık, şekil ve kesimde bulunmaktadır. 0.30 karattan başlayarak 5.00 karata kadar tüm pırlantalarımız sizlere eşsiz birer yüzük olmak için bekliyorlar. Biz de Ronaff ailesi olarak güven esasına dayalı bir çalışma mantığına ve ahlakına sahip olmamızdan ötürü sizlere doğru bilgileri vermek adına buradayız.Teşekkürler…